Open Dag

Kom ook gezellig langs op 3 Sept 2016,

Dan gaan de deuren open!

De Open Dag van In de Roos is dè gelegenheid voor iedereen die kennis wil maken met Kinesiologie en alle andere mogelijkheden.
Jong en oud wordt deze dag een blik achter de schermen gegund. Je kunt kennis komen maken met alle therapeuten, de docenten, alle therapievormen en natuurlijk het centrum zelf. Het aantal deelnemende therapeuten aan de Open Dag van In de Roos is dit jaar fors gegroeid.

Ben je benieuwd wat Kinesiologie precies is, of wat het voor je kan betekenen? Of ben je nieuwsgierig wat er nog meer gebeurt in ons centrum??? Kom dan langs. Hieronder vind je het programma voor deze dag. De open dag is uiteraard gratis als je het inschrijfformulier invult zodat ik weet dat je komt en ik voldoende lekkers kan inslaan.  : )

Tot dan!

Programma van Zaterdag 3 September 2016

9.30 – 10.30  workshop Zet jezelf in Beeld – Matti
10.00 – 11.00  Kinesiologieworkshop – Roos
10.30 – 11.30 Mindfullnes – Marijke
13.00 – 13.30 workshop Weerbaarheid – Rosanne
13.00 – 14.00 Workshop Kleurenmethode met Thirza  (De ‘KLEURmethode’ is een praktische en zinvolle methode om bij- van hoofdzaken te leren onderscheiden.Bijvoorbeeld voor het leren van een proefwerk, spreekbeurt of werkstuk of bij begrijpend lezen. Deze workshop is ook voor ouders die hun kind willen helpen met leren leren.)

De mogelijkheid tot kennis maken met Touch for Health, Mesologie van Linda, Mindfullnes en andere leuke dingen!

 

Aanmelding Open Dag 3 september 2016

  • Met onderstaand formulier kun je je aanmelden voor de cursus. Verplichte velden zijn aangegeven met een *.

 

 

 

Om de website te optimaliseren voor onze bezoekers worden er cookies gebruikt. Door gebruik te maken van deze website óf op de 'accepteer cookies' knop te klikken geeft u aan hiermee akkoord te gaan.