Open Dag 27 oktober 2018! Kom jij ook?

Geplaatst op: 10/10/2018

Hoe gaat het met je?

Zit jij lekker in je vel? Zit je vol zelfvertrouwen en energie? Ben je relaxt? Gaat alles zo als je wilt, of heb je gewoon zin om weer een stukje van jezelf te ontdekken? Of heb je ergens hulp nodig?

Kortom: Dit berichtje is dan ook voor JOU!

Het is al weer een tijdje geleden dat ik een open dag heb gehad bij In de Roos. Wij hebben met zijn allen besloten om weer een gave dag te organiseren op 27 oktober 2018

We hebben een hele dag met gave workshops speciaal voor jong en oud. Voor iedereen wat gaafs. (We hebben zelfs opvang als jij als ouder zelf bezig bent.)

Neem maar gauw een kijkje in het rooster!

 

Rooster Indeling

10.00 – 11.00 Workshop Ouder en Kind Yoga: Lekker samen actief zijn en ontspannen met het herfstavontuur! – Tamara

10.00 – 11.00 Persoonlijke kennismakingssessies – Jacomine

11.00 – 12.00 Ont-moeten – Denise

11.00 – 12.00 Chi Nei Tsang: diepe, energetische massage van buik en interne organen
– Willie

11.00 – 12.00 Jezelf in Beeld: Op een creatieve manier leren beter in mijn vel te zitten – Matti

12.00 – 13.00 LUNCH

13.00 – 15.00 Workshop Tijd voor Jou! Maak andere keuzes met nieuwe energie! – Jacomine

13.00 – 14.00 Lezing Voeding & Gezondheid: Van verwarring naar bewustwording – Willie

14.00 – 15.00 Jezelf in Beeld Op een creatieve manier leren beter in mijn vel te zitten – Matti

14.00 – 15.00 ‘Durf te Vragen’ workshop – Mariska

15.00 – 16.00 Stoelyoga: Hoe maak je contact met je lichaam? Door te voelen naar een gezonder en gelukkiger leven. Zit, adem en beweeg! – Tamara

 

Een korte impressie van een deel van het aanbod:

Kinesiologie: verschillende technieken waarbij gewerkt wordt met spiertesten en waarbij je leert te voelen wat je lichaam jou verteld.

Yoga: kies je voor de ouder & kind yoga sessie in de ochtend of voor de stoelyoga sessie in de middag? Of wellicht beide? De keuze is aan jou!

Workshop Ont-moeten: Moet jij veel van jezelf? Kom ont-moeten en ervaar meer rust en balans. Laat je inspireren meer ruimte en rust in je leven te creëren, zodat je (nóg) meer kunt genieten en meer tijd hebt voor ontspanning.

Creatieve workshop Jezelf in Beeld: kunstzinnige therapie als middel om op een creatieve manier beter in je vel te zitten.

Workshop Durf te vragen: Durf te vragen brengt mensen en wensen bij elkaar, waardoor mensen -regelmatig tot dat moment vreemden van elkaar- elkaar gaan helpen hun dromen waar te maken en hun ambities te realiseren. Belangrijkste start is het stellen van een juiste vraag; dat geeft anderen de kans jou de juiste hulp te geven.

Workshop Tijd voor jou: leer wat stress in jouw lichaam doet en hoe je hieraan kunt werken zodat je keuzes kunt maken waar je gelukkig van wordt.

Individuele sessies Tijd voor jou: Naast de workshop is er ook ruimte gereserveerd voor 2 individuele sessies van ieder 30 minuten. Hierin wordt één op één met je gewerkt aan een thema waar jij mee zit.

Introductie & demonstratie Chi Nei Tsang: een therapeutische massagetechniek van de buik & interne organen die uiterst effectief is om balans te herstellen, pijnklachten weg te nemen, en om onverwerkte emoties los te laten.

Lezing Voeding & Gezondheid Van verwarring naar bewustwording: Ondanks de groeiende beschikbaarheid van informatie, neemt de verwarring over voeding & gezondheid steeds verder toe. Leer meer over hoe dit nu precies zit en welke 3 dingen je eenvoudig kunt toepassen om je gezondheid & welzijn een boost te geven.
Naast bovenstaand aanbod, leiden we je graag rond door het centrum en kun je terecht met al je vragen.

Je kunt voor een specifieke activiteit komen, je bent ook van harte welkom om de hele dag te blijven. Er is een gezamenlijke lunch voor de liefhebbers en er is gedurende de hele dag vermaak voor de kinderen.

Kortom, voldoende reden om langs te komen op Gnephoek 2B in Alphen aan den Rijn op zaterdag 27 oktober van 10.00 – 16.00 uur.

Voel je welkom! Kom wanneer je zin hebt, Ik regel een heerlijke lunch!

Tot dan!

Roos

Ps. Als je mij een berichtje stuurt hou ik zeker rekening met jou!

 

 

« Terug naar News