Oefenavonden Touch for Health

Na de cursussen Touch for Health begint het echte werk, het is tijd om de geleerde technieken te gaan toepassen. In een weekend krijg je een hele hoop informatie binnen en de enige manier om deze informatie goed te integreren is door oefenen, oefenen en nog meer oefenen.

Als je dan eenmaal bezig bent, loop je vaak nog tegen een hoop vragen aan. Daarom is het fijn om, zeker in het begin of bij nieuwe technieken, te oefenen met mensen die zelf ook met Touch for Health werken. Daarom bieden we bij In de Roos regelmatig de gelegenheid om in een groepje te oefenen onder begeleiding van Roos.

Elke Dinsdagavond zijn jullie van harte welkom!

Op verzoek kunnen we ook op een andere avond/middag een oefenmoment inplannen. We hebben alle tijd en gelegenheid om intensief te oefenen en waar nodig de stof extra door nemen.

We beginnen om 19.30 en eindigen de avond om 22.00 uur. Natuurlijk is er koffie, thee en iets lekkers aanwezig. Als je zin hebt om mee te doen, meld je dan even aan per mail: roos@praktijkinderoos.nl

Tot dan!

« Naar overzicht

Om de website te optimaliseren voor onze bezoekers worden er cookies gebruikt. Door gebruik te maken van deze website óf op de 'accepteer cookies' knop te klikken geeft u aan hiermee akkoord te gaan.