Stress Release 3 & 4

Stress Release 3 (Geblokkeerde Emoties)

Stress Release 3 behandelt twee belangrijke onderwerpen: geblokkeerde emoties en psychologische reversals. Geblokkeerde emoties kunnen zorgen voor dwangmatig gedrag, fobieën, verslavingen, etc. Met behulp van de methodes van Callahan en Marge Murray, worden deze geblokkeerde emoties stress- vrijgemaakt. Roger Callahan was de grondlegger van de methode die door Gary Craig (EFT) bekendheid heeft gekregen. Het bijzondere aan deze cursus van Wayne Topping is dat er via kinesiologische methoden therapeutisch maatwerk aan de cliënt wordt geleverd.

De psychologische reversals (onderdeel van overlevingsstrategie) geven veel inzicht over hoe je met je probleem omgaat. Het zegt iets over zelfsabotage en de ziektewinst. Dit kan een reden zijn waardoor er geen vooruitgang geboekt wordt bij een bepaalde therapie. Een belangrijk onderdeel om te leren, zodat je dit kunt controleren en oplossen bij elk consult.

Je moet Touch for Health 1Touch for Health 2, Stress Release 1 & 2 hebben gevolgd.

Stress Release 4 (Werken met Emoties)

In de cursus stress release 4 zijn de belangrijkste onderwerpen: het werken met positieve en negatieve emoties, gekoppeld aan de meridianen en het werken met emoties bij orgaan-reflexpunten. (Dit zijn punten op het lichaam die bij een orgaan horen). Zo vind je de emoties die bij een onbalans horen, en kun je op een dieper niveau corrigeren. Daarnaast krijg je een nieuwe manier aangereikt om spieren te testen (Gamma 1 en Gamma 2) waarbij gebruik wordt gemaakt van andere neurologische paden

Investering

€ 397, incl. materiaal, lunch, koffie, thee.

Aanmelding cursus Stress Release 3 & 4

Met onderstaand formulier kun je je aanmelden voor de cursus. Verplichte velden zijn aangegeven met een *.

« Naar overzicht

Om de website te optimaliseren voor onze bezoekers worden er cookies gebruikt. Door gebruik te maken van deze website óf op de 'accepteer cookies' knop te klikken geeft u aan hiermee akkoord te gaan.