Touch for Health opfris weekend!

Heb jij ook ooit eens een hele serie van Touch for Health gevolgd. Onder de indruk van deze mooie, bijzondere, magische vorm van therapie alleen te weinig geoefend of eerst andere dingen te doen??

En is dit het moment om Touch for Health weer te gaan oppakken??

Dat kan: ik ga met jullie aan de slag op 21 mei en 4 juni om jullie helemaal op te frissen en je zelfvertrouwen weer te laten groeien, zodat je weer perfecte balansen kunt geven.

Dit idee is ontstaan na dit mailtje dat ik kreeg:

Hallo,

Mijn naam is Jacqueline en ik heb een “wens”.
In 2011 heb ik bij Roos de hele serie van Touch for Health gevolgd. Ik was meteen vanaf het allereerste begin erg onder de indruk van deze mooie, bijzondere, magische vorm van therapie. Ik heb door het geven van balansen (maar ook door het zelf mogen ondergaan) hele mooie resultaten en herinneringen eraan overgehouden. Ondertussen ben ik mama van 2 lieve kleine kotters, en dus de afgelopen jaren druk geweest met andere zaken. Nu mijn gezinnetje op de rit is, heb ik weer meer tijd voor mijzelf. Ik wil dan ook heel graag Touch for Health weer gaan oppakken.

Aan Roos heb ik gevraagd of ze ook opfriscursussen verzorgd. Zij gaf aan hier zeker voor open te staan en vroeg mij mijn “wens” op te schrijven omdat er wellicht meer enthousiastelingen zijn die net als ik de magie weer uit de handen willen laten vloeien. Het lijkt mij super leuk om in/met een groepje de in & t.z.t. kijken naar de juiste invulling en data.
Spannend! Keep my fingers crossed!

Ik zag het gelijk helemaal voor mij dus… voor Jacqueline en iedereen die wil!

Dit mag je zeker niet missen!
Kom jij ook??

Investering

Prijs: 175,00 euro, incl. materiaal, lunch, koffie, thee en lekkers

Aanmelding cursus Touch for Health opfris weekend

Met onderstaand formulier kun je je aanmelden voor de cursus. Verplichte velden zijn aangegeven met een *.

« Naar overzicht

Om de website te optimaliseren voor onze bezoekers worden er cookies gebruikt. Door gebruik te maken van deze website óf op de 'accepteer cookies' knop te klikken geeft u aan hiermee akkoord te gaan.