Ik vond t moeilijk om te weten wat er nou mis was met mij..
ik was verdrietig en kon niet slapen,
mijn gedachten hield ik nergens bij..

Toen las ik over roos en de dingen die ze doet,
ik belde op en ging proberen te leren..
hoe je naar jezelf luisteren moet..

Ik koos kleuren, kaarten en druppels van bach
ook praatte ik en praatte ik..
en ging steeds naar huis met een lach

Na 3 keer wist ik zeker dat alles goed zou komen,
mijn verdriet was minder..
en ik lag snachts weer lekker te dromen

De 5e keer was ik weer mij,
door de dingen van roos
of eigenlijk niet door.. maar dankzij!

liefs Vera


Linda:

Ha Roos,
Lang geleden! Met jou alles goed? Met mij wel weer, gelukkig. Mede dankzij kinesiologie. Zou mij geen raad meer weten zonder! Pakte vandaag toevallig de cursusmap van reinigen en beschermen van je energie er weer eens bij. Dus dacht weer even aan jou. En nu pas gaat het cursusmateriaal allemaal echt dagen. Misschien omdat je al die fasen hebt gevoeld en er nu wat beter van een afstandje naar kunt kijken. Omdat je langzaam iets beter met beide benen op de grond komt. Wonderlijk, he! Dankjewel nog voor je duidelijke omschrijving, dat inzicht in hoe energie werkt!
Liefs, Linda


Sara uit groep 8:

Voor Roos
Bang voor Boven:
De eerste keer dat ik naar Roos ging was op een vrijdag. Ik zat toen nog op de basisschool. Dat was de enigste keer dat ik totaal NIET blij was dat we vrijdag-middag vrij hadden. Ik wou niet, ik was bang, ik vond het een eng idee. Ik schaamde me er voor. Toen ik daar was durfde ik eerst niet te vertellen wat het was, ik dacht dat ze het kinderachtig zou vinden en alleen maar zou zeggen dat het tussen m’n oren zat (achter af was dat natuurlijk dom). Ik had een brok in m’n  keel en ik moest huilen, niet huilen met geluid maar er kwamen tranen in m’n ogen. Ik ging liggen op zo’n soort tafel dat je ook bij de huisarts hebt. Ze zij dat ze met de aanrakingen alle negatieve energie uit m’n lichaam haalden. Op de een of andere manier bleven er tranen uit m’n ogen komen (tot ik uitgedroogd was natuurlijk). Ik wist niet dat een mens iemand zoveel tranen kan laten maken. Ik ging nog 6 of 7 keer naar Roos (na de tweede keer kwamen er geen tranen meer). Na de 7e keer zijn we gestopt en toen ze klaar was voelde ik me beter, veel beter. Die avond keek ik niet eerst zes keer de gang rond tot ik naar bed rende, maar liep ik rustig de badkamer in en daarna naar bed.
Ik was niet meer bang voor het onbekende!
Ik was niet meer Bang voor Boven.

(Van de mama)

Lieve Roos,
Hierbij stuur ik je twee foto’s van Sara tijdens de musical. Ze heeft het echt ontzettend goed gedaan, ik ben supertrots op haar!
Ik hoef ook helemaal niet meer naar boven, niet na 5, niet na 10 en niet na 30 minuten. Wow!

We kunnen dus wel concluderen dat dat wrijven echt wel helpt. ???
Fijne zonnige zomer, liefs


Mariska van Velzen:

Hai Roos,
Ik wilde je even appen maar ik heb je 06 niet dus hoop dat je dit ook leest…
Komt ‘ie ……
Esmee heeft heerlijk geslapen !!! Ze heeft de hele nacht tot 9 u liggen tukken.  Het werden 6 druppels op beide armen en 2 in haar mond en ik ben heel even bij haar gebleven. Ze begon bang voor weer een nachtmerrie maar na 15 min was ze minder bang zei ze en viel ze in slaap. Joehoeeee trots en blij, je kan wonderen verrichten ?

Groetjes van Esmee en Mariska


Marian van Noort:

“Ik ben met mijn zoon (7) bij Roos geweest, omdat hij moeite had met
lezen. Hij zit in groep 4 en is een zeer vroege leerling. Omdat ik niet
direct het klassieke dyslexie-pad wilde lopen (ik wil geen label en wil
hem een eerlijke kans geven), ben ik 4 x bij Roos geweest voor een
educatieve kinesiologiesessie. Die waren nuttig en heel erg toegankelijk,
we hebben veel gelachen :-). Het resultaat? Mijn zoon ging in 5 maanden
van start niveau lezen naar niveau E3. Hij loopt nog achter op zijn
klasgenoten en is nog angstig voor lange woorden. We zullen de sessies
zeker voortzetten’.


Blije Mama:

Lieve Roos,

Durf t eigenlijk niet op te schrijven…. om de betovering maar niet te doorbreken.
Heb na de behandeling GEEN hooikoorts meer. Mijn ogen zijn wit,
ik heb buiten gegeten (ho0e lang is dat geleden???), met mijn zoon gevoetbald…. Ik ben onbeschrijfelijk gelukkig.
Ik moet mezelf in mijn arm knijpen om er zeker van te zijn dat ik niet droom.

Dikke zoen!


Mariëlle Schuurman:

Met mijn zoon bij Roos terecht gekomen op aanraden van meerdere kennissen en vrienden. Zijn zoon voelde zich meteen erg bij haar op het gemak en stelde zich open op. De behandeling ervaart hij als zich prettig en bij verdriet thuis vraagt hij nog weleens om Roos. We zijn de goede weg ingeslagen maar we zijn er nog niet maar er veranderd wel iets in hem. Roos had het antwoord op een probleem waarop de regulieren gezondheidszorg niets mee kon.
Ze is de meest positief ingestelde persoon die ik ken en ze straalt dit ook uit.


Manon Scholte:

Omdat Roos de beste is om je door moeilijke en makkelijke periodes heen te slepen.
Met een lach en een traan,
met Roos kun je doorgaan.
Roos is een ware held,
want geluk is niet uit te drukken in geld,
wel in liefde en pret,
dat is waarom ik het door Roos zo goed red


fionaFiona Zwart:

Ik kom regelmatig bij Roos omdat ze me helpt om mijn doelen helder voor ogen te krijgen en te houden. Negatieve energie haalt ze bij me weg en ze voegt positieve energie toe wat ik kan gebruiken om dichter bij m’n doelen te komen. Daardoor kom ik lekkerder in m’n vel te zitten. M’n allergie voor katten is zo goed als over en als het even terug komt, dan werken we daar weer aan.
Maar ook mijn huid is bijvoorbeeld veel mooier geworden, omdat er simpelweg minder afvalstoffen in mijn lijf zitten, omdat ik dit nu beter af voer.


Marjolein vd Ven:

De behandelingen door Roos zijn heel prettig. Ik ga me er goed door voelen. Roos is doortastend, weet de juiste snaar te raken en begrijpt wat ik bedoel zonder (veel) woorden. Vervolgens zet ze met de behandeling mijn lichaam (en geest) aan het werk om op te lossen wat er opgelost moet worden. Werkt heel goed voor mij!


Maaike van Onna:

Roos is een bevlogen vrouw die voor haar werk en haar cursisten gaat!
Wil graag goed werk leveren en doet daar ook haar best voor.


Sandra v.d. Meent:

Al heel wat jaartjes kom ik bij Roos. En elke keer staat ze mijn gezin en mij bij met alles wat ze heeft. Zo hebben we heel wat traantjes daar gelaten maar ook zeker heel veel gelachen. En elke keer gingen we met herladen energie weg, super!
Roos bedankt voor alles en ga vooral zo door, je zorgt ervoor dat iedereen (weer) een zonnige dag heeft. Sandra en de rest x


Janet Meijer:

Cursus bij Roos is een cadeautje voor jezelf! Je leert op een praktische manier, met een lekkere dosis humor, de aan te leren stof toe te passen. Zo kom je steeds een stukje dichter bij jezelf.


Marga Disseldorp:

In 2011 heb ik voor het eerst kennis gemaakt met de praktijk in de Roos dit ivm het gedrag en niet lekker in zijn vel zitten van mijn zoon met goed resultaat ik had na ongeveer vier behandelingen een ander kind.

In december 2014 heeft mijn zoon 5 weken erge hoofdpijn gehad waardoor hij niet naar school kon en op een gegeven moment alleen nog maar in een donkere kamer lag omdat hij geen paracetamol meer mocht slikken omdat dit mogelijk de  oorzaak zou kunnen zijn.
Nadat hij vele bloedonderzoeken , scans  MRI , longfunctie testen  enzovoort had gehad en eigenlijk alles was uit gesloten maar hij nog steeds hoofdpijn had , heb ik besloten om contact op te nemen met de praktijk in de Roos met de vraag of zij misschien iets kon doen. Ik kon met 1 dag al bij haar terecht dat was heerlijk want ik was van lieverlee wel ten einde raad. Mijn zoon kwam binnen met een pijnscore 9. Na een behandeling was er al enige verbetering, hij is toen ook gestart met magnesium , een tekort hieraan kan ook hoofdpijn geven. Met 2 behandelingen per week ging hij steeds meer vooruit en werd de hoofdpijn minder. Met een week  of  3 was hij grotendeels van zijn hoofdpijn af en kon hij weer naar school en met 6 weken zijn we met de behandelingen gestopt. Hij  blijft trouw zijn magnesium slikken. Doordat ik ook bij deze behandelingen aanwezig was merkte ik dat er bij mijzelf ook het een en ander gebeurde. Ik had toen veel last van mijn psoriasis en dat werd heel onrustig , mogelijk ook doordat ik een opleiding deed wat wel wat stress gaf.
Na dat mijn zoon gestopt was met de behandelingen heb ik zelf nog zo’n 10 behandelingen gehad om te kijken of dit een goed effect op mijn psoriasis zou hebben. Dit duurde wel even maar na  10 behandelingen waren mijn benen helemaal schoon van de psoriasis. Ook had ik ondertussen mijn opleiding met een  zeer goed resultaat afgerond ook hier hebben de behandelingen zeker invloed op gehad.


Anke (11 jaar) :

Altijd als ik van Roos kom, heb ik het gevoel de wereld weer aan te kunnen!


Sacha Groen:

Hoi, ik ben Sacha 49 jaar oud en al een tijdje een welkome gast in de praktijk.
Ongeveer 3 jaar gelden leerde ik Roos kennen bij gezamenlijke vriendinnen. Vanaf het begin was er gelijk een klik en die is nooit meer overgegaan. 😉
Vanaf het moment dat ik bij Roos kom, zijn we eerst met wat zaken uit het verleden aan de slag gegaan. Ik bleek nog een hoop onverwerkt verdriet te hebben (meer dan ik mezelf bewust was). Daarna met de rest…… het gevolg is dat ik nu veel beter in mijn vel zit. Letterlijk nam ik namelijk van alles op mijn schouders en liet ik het niet meer los. De veelal negatieve emoties bleven plakken. Nu ben ik emotioneel een stuk stabieler en van een hoop lichamelijke ongemakken heb ik minder tot geen last meer. Ook heb ik hierdoor een aantal ingrijpende beslissingen in mijn leven kunnen en durven nemen. Ik een stuk gelukkiger geworden en is vooral de kwaliteit van het leven een stuk beter geworden.
In het begin kwam ik om de week in de praktijk voor een behandeling. Dit hebben we uitgebouwd tot 1 x in de 4 á 5 weken. Het bleek dat dit niet goed werkte en ik kom nu eigenlijk iedere 3 weken voor een “APK-tje”, een onderhoudsbeurtje dus. Na de APK voel ik me, … het is moeilijk te beschrijven … veel meer in balans. Alles lijkt veel lichter en soepeler en verlost van overbodige ballast. Want ik blijf nog steeds wel moeite houden met het loslaten (aard van het beestje) en Roos helpt me om dit te laten gebeuren.

Dank je wel lieve Roos


Myra Kempenaar:

Ik heb de Touch for Health 1 je lichaam in balans cursus gevolgd. Ik ben al een aantal keer met mijn oudste zoon langs geweest voor een behandeling. Roos heeft ons zo goed geholpen, daar ben ik heel dankbaar voor. Roos gaf aan dat ik zelf dit ook kan leren. Dat zou toch geweldig zijn als je dit zelf kan je gezin en familie of andere mensen helpen. Na het weekend van de cursus heb ik gelijk een massagetafel aangeschaft en het gaan doen. Mijn man is zelf helemaal niet van dit soort dingen maar zelfs hem mag ik in balans zetten. Echt zo fijn een soort reset wat je doet. Ook onze jongste zoon van 3 jaar vraagt erom. Touch 2,3 en 4 staan op mijn verlanglijst 😊


Sandra Goudswaard:

2 Jaar geleden heb ik bij Roos een workshop ‘je kind weer lekker in zijn vel’ gevolgd. Uit nieuwsgierigheid en om mijn eigen kind(eren) te kunnen helpen. Die tips gebruiken we nog steeds en zijn zo goed, dat ik daar meer van wilde weten. Ik heb me gelijk voor alle workshops die Roos geeft, ingeschreven en nog geen moment spijt van gehad. Vol enthousiasme geeft ze les en leert ze ons alle ins en outs van Touch for Health. Een weekend les vliegt voorbij. Verzadigd van alle nieuwe kennis en opgeruimd van onze eigen overtollige ballast gaan we naar huis.

Om de website te optimaliseren voor onze bezoekers worden er cookies gebruikt. Door gebruik te maken van deze website óf op de 'accepteer cookies' knop te klikken geeft u aan hiermee akkoord te gaan.