Even Voorstellen: Ilse Bunnik van Algiz-Oerkracht

Vanaf 5 september ben ik, Ilse Bunnik van Algiz-Oerkracht, op de donderdag en vrijdag te vinden in de Jasmijnruimte bij Praktijk in de Roos.

Ik geef massages aan moeders maar ook aan kinderen en later in het jaar volgen er ook trainingen!
Speciaal voor jou heb ik de moedermomenten ontwikkelt.
Even aandacht voor jou, even tot jezelf komen, even NIETS!
Wat is er nou lekkerder dan even te ontspannen tijdens een fijne voetmassage?

Je kunt ook kiezen voor een Aroma meridiaanmassage: deze massage werkt met essentiële oliën en een vriendelijke aanraking langs de meridiaan energiebanen en reflexpunten van de rug tot de voeten.

Wil je een afspraak maken neem dan contact op!
Je kunt me mailen: algiz.ilse@gmail.com of kijk even op mijn website, www.algiz.icu  en vul het contactformulier in.

Tot snel!
Ilse

 

 

In de krant met mijn boek!

Trots, sta ik zomaar weer in de krant, dit keer met mijn boek en de lancering op 3 juni!
Nieuwsgierig naar mijn boek? Nu nog in de voorverkoop tot 3 juni!

 

 

Tadaaaaaa, mijn eerste boek is een feit en ik ben zo blij en super trots!  

Boek Je Kind Weer Lekker In Zijn VelMijn boek ‘Je kind weer lekker in z’n vel’, is onderweg naar de drukker en al beschikbaar via de voorverkoop. De eerste exemplaren zijn al verkocht!

Een boek voor jou als ouder
Ben jij een ouder, dan hoort dit boek naast je bed, op je tafel en in je tas. Daarna in de kast 🙂 Met dit boek geef ik je handvatten om zelf je kind te helpen weer lekkerder in z’n vel te komen. Je kind staat steviger in de wereld met meer zelfvertrouwen, rust in het hoofd en kan beter omgaan met prikkels die van buitenaf komen.
Door samen de oefeningen uit het boek te doen, zul je merken dat er al snel verbetering optreedt. Misschien ook bij jezelf als je meedoet. 🙂  Deze oefeningen zijn basisoefeningen uit de kinesiologie. Ze vormen een ehbo-pakket dat je elke dag kunt gebruiken. De oefeningen zorgen ervoor dat de draagkracht van je kind hoog is, zodat je kind op een leuke en fijne manier kan leren van alles wat er op haar/hem afkomt of snel stress kan opruimen en loslaten wat haar/hem tegenhoudt.

Het boek nu al naast je bed
In juni is de officiële boeklancering! Heel spannend allemaal. Knikkende knieën en ik kan het eigenlijk nog niet geloven. Nog even wachten en dan staat het boek in mijn boekenkast.
Kun jij niet wachten tot die tijd? Bestel ‘m dan nu!
Lees hier meer info.

Zonnige Dag,

Roos

ps…Weet jij iemand voor wie dit boek heel geschikt is, dan mag je dit berichtje natuurlijk doorsturen en delen is ook super lief!

Weer rust in je hoofd en meer energie??? Kinesiologie helpt!

Op Maandagavond 13 mei om 20.00 uur is een gratis workshop over Kinesiologie en spiertesten in Gnephoek 2B.
De spiertest is een instrument, dat wordt gebruikt om de woordeloze taal die het lichaam spreekt te kunnen vertalen. Deze communicatie is het grondbeginsel van de kinesiologie. Kinesiologie is de verzamelnaam van een groot aantal onderzoeks- en behandelvormen die van deze communicatie door middel van spiertesten gebruik maakt. Op deze ochtend maak je kennis met spiertesten uitvoeren bij anderen en bij jezelf.
Verder leer je enkele zeer nuttige technieken om stress op te sporen en af te voeren.

Kom jij ook? Vul dan het formulier hier in zodat ik voor thee, koffie & lekkers kan zorgen!

Tot dan!
: )

 

 

Klankmeditaties – In de Klanktuin

MIS DIT NIET! EEN HEERLIJK RUSTMOMENT VOOR JEZELF!!

We leven in een drukke en chaotische tijd. We moeten aan allerlei voorwaarden en standaarden voldoen. De wereld om ons heen staat bol van de spanning. We willen zelf van alles. En daar moeten we allemaal maar mee om weten te gaan.

Al en toe mag je jezelf dan wel eens een weldadig rustmoment gunnen om weer eens lekker bij te tanken en weer bij jezelf te komen.

Al en toe mag je jezelf dan wel eens een weldadig rustmoment gunnen om weer eens lekker bij te tanken en weer bij jezelf te komen.

MIEKE SCHOLTS Geeft een serie KLANKMEDITATIES zodat je in deze meditaties kan laten meevoeren naar de stilte en rust in jezelf. Ze gebruikt Klankstaven, kristallen en metalen klankschalen om stilte een andere klank te geven.

Data:
2 november, 30 november, 4 januari en 1 februari
telkens om 10:00 uur en om 19:30 – inloop een half uurtje vooraf

Investering:
Entree is 20 euro
3 meditaties naar keuze 50 euro

Aanmelden: In de klanktuin,  06 18269484

Kinderyoga Maribel bij In de Roos

Yoga is HEEL ERG LEUK om te doen! Ga mee op ontdekkingsreis ontdek, speel en geniet van wat je allemaal kan!

Het gaat bij yoga niet om prestatie, wedstrijd of competitie, PLEZIER VOOR IEDEREEN is wat telt!

Kinderyoga is een manier om op speelse wijze bezig te zijn met: Lichaamshoudingen en beweging, lichaambesef, ademhalings-, concentratie- en ontspanningsoefeningen.

De oefeningen worden in spelvorm aangeboden door gebruik te maken van: verhalen, dans, muziek, massage, zingen en tekenen. Kinderyoga is voor alle kinderen, er is geen competitie! We werken samen aan een goed gevoel over jezelf, waarbij elke les een beleving is en vooral ook een feestje!

Yoga is plezier voor ieder kind. Je doet wat je kan. Je hoeft geen problemen te hebben om met yoga bezig te zijn. Het helpt echter wel als je leer-, concentratie-, slaap, hoofdpijn-, buikpijn-, angst of stotter problemen hebt.

Tamara is gecertificeerd kinderyoga docente. Tamara heeft een eigen Praktijk Maribel in Noorden. Waar ze ook diverse kinderen individueel begeleid. In de praktijk kunt u ook terecht voor diverse ontspanningsmassages.

Tamara: “Ik vind het geweldig dat ik bij “In de Roos” mag gaan werken. Een prachtige samenwerking met praktijk in de roos. Ik ben enthousiast en kijk uit om de kinderen te ontmoeten in “In de Roos”. Het is bijzonder mooi om te zien hoeveel je kinderen kunt brengen en mee kunt geven door middel van yoga, ademhalingsoefeningen en ontspanning. Kom jij ook?.”

Wanneer:

Er wordt gestart met twee groepen op de maandagmiddag vanaf 10 september 2018.

15.30 uur tot 16.30 uur 4-7 jaar
16.30 uur tot 17.30 uur 8-12 jaar

Blok 1: 10 september – 17 december 2018
Blok 2: start in januari 2019

Kosten
112 euro voor 14 lessen
Proefles is 8 euro
Tussentijds instromen is mogelijk!
De groepen bestaan uit max. 10 kinderen.

Kom mee doen en geniet van wat je allemaal kan! Voel je vrij, krachtig en blij!

Aanmelden kan via de website www.praktijkmaribel.nl of praktijkmaribel@gmail.com
De lessen worden gegeven door Tamara Aartman-Tersteeg.

 

Nieuw!! Kinderyoga bij In de Roos

Op woensdag 25 januari organiseert Bloesem kinderyoga samen met Praktijk in de Roos een kennismakingsfeestje. Het Namasthee feestje vindt plaats tussen 14.40 en 16.30. Je bent welkom te komen en gaan wanneer dat voor jou uitkomt (deur is gesloten tussen 15.00 en 15.30 i.v.m. de yogales).

Tijdend het Namasthee feestje is er alle tijd om kennis te maken, ruimte voor al jouw vragen, heerlijke biologische thee en wat verantwoord lekkers. Ook kun je samen deelnemen aan een ouder en kind yogales en ontvang je een goodiebag met onder andere een kadobon voor gratis proefles!

Ik hoop jou en je ouder(s) de 25ste te ontmoeten!
Liefs Laura

** Schrijf je snel in! (Er zijn maar een beperkt aantal goodiebags beschikbaar 🙂

www.bloesemkinderyoga.nl

Wil je meer informatie en/of aanmelden vul dan dit nu in!

Aanmelding of meer Info? workshop Kinderyoga

  • Met onderstaand formulier kun je je aanmelden voor de workshop. Verplichte velden zijn aangegeven met een *.

Ik Beloof….

Gisterenavond heb ik beloofd goed voor al mijn cliëntjes te zorgen en mij aan een aantal regels te houden. Groot en klein zal ik het beste krijgen van mij.Een belofte voor mij zo logisch, die ik dus zonder enige twijfel heel makkelijk kan beloven….Ik was in Nijkerk bij de beëdiging van mijn nieuwe beroepsvereniging de BVK.

Het deed mij denken aan een stoere kanjer uit nu groep 7. Hij kwam (toevallig?) Gisteren in mijn praktijk na jaren. Toen hij voor het eerst kwam was hij 2 bijna 3. Een heerlijk ondernemend jongentje.
Op een gegeven moment zat ik te kletsten met zijn mama en hij was bezig met mijn schatkist. Een doosje met prachtige kristallen die allemaal hun eigen kracht hebben om je ergens bij te helpen. Bijv mooie dromen of juist energie en een helder hoofd en een prachtige die je beschermt en helpt vrienden te maken.
Eén voor één liet hij met en plons een aantal kristallen in mijn Brita-waterkan vallen. Keek met een schuin oog naar mij en voelde of hij over mijn grens ging. Die prachtige non-verbale communicatie tussen mij en de kindjes. Ik liet hem lekker zijn gang gaan.

Toen hij wegging keek ik met een grote glimlach naar de Brita-kan waarop de bodem mooie kristallen lagen. Het zag er niet alleen gezellig uit, maar ik vond het ook nog een mooi idee. Toverwater met de kracht van stenen. Dus ik besloot de stenen te laten zitten. (hier zie je gelijk dat ik snel ben.. maar commercieel? Want na jaren gingen mensen zakjes verkopen met kristallen erin om in water te leggen… Nou ja ken je kracht!)

Ik heb dagelijks het verhaal mogen uitleggen van de kan met stenen erin?? Ik vertelde van het leuke jongetje die de steentjes erin deed en dat ik besloot ze te laten zitten, omdat mij dat slim leek, omdat hij toverwater maakte.

Ik heb inmiddels sinds 2 maanden een nog beetje mooiere waterfilter in mijn praktijk staan en gisterenavond merkte ik dus dat ik het mis dit mooie verhaal te vertellen van de nu stoere kanjer!

(ja zonder naam én met toestemming)

 

Zonnige dag
Roos

Workshop van Loes Maurits: Wees de moeder die je wilt zijn!

Voel je je soms onzeker, te kort schieten of zorgt je perfectionisme ervoor dat het nooit goed genoeg is? Heb jij last van somberheid of angst tijdens of na de zwangerschap?

Loes Maurits van PraktijkMoeder leert je 5 stappen, waardoor je geen last meer hebt van schuldgevoelens en zwarte gedachten. Zodat je een angstvrije en ontspannen zwangerschap hebt en je ook na de bevalling helemaal de moeder kunt zijn die je wilt zijn.

In de workshop ´Wees de moeder die je zijn wilt´, maak je kennis  met de 5 stappen, wisselen we ervaringen uit en ga je naar huis met een volledig uitgewerkte stap.
Voor alle informatie of opgave, stuur me even een mailtje naar loesmaurits@praktijkmoeder.nl

De workshop vindt plaats op donderdag 6 oktober om 20.00 uur Gnephoek 2b, locatie Praktijk In de Roos, Alphen aan den Rijn
Er zijn geen kosten aan verbonden.

Tot dan!

Loes Maurits

Mesologie………bij In de Roos

Even voorstellen:
Hallo, mijn naam is Linda den Braber en sinds mei 2016 ben ik gestart met mijn Mesologie praktijk bij In de Roos.
Na jaren werkzaam te zijn geweest (en nog steeds) in de gehandicaptenzorg was ik zoek naar een nieuwe uitdaging/opleiding. Deze vond ik na zelf behandeld te zijn door een mesoloog. Met heel veel energie, enthousiasme en warmte voor het vak ben ik aan de opleiding begonnen.

Het gaat de Mesologie altijd om de individuele balans. Ieder mens is anders, ieder mens is uniek. De kunst is de balans te vinden en in je persoonlijke evenwicht te functioneren. Dat is de kracht die vrijwel iedere ziekte overwint, de kracht vanuit jezelf. Voeding, beweging, ontspanning spelen vanzelfsprekend een belangrijke rol, maar ook hier gaat het om de individuele benadering.

Hierbij te kunnen helpen en te ondersteunen vind ik het mooie van dit vak en maakt me elke keer weer blij en enthousiast.

Wie weet tot ziens!
Groetjes Linda

Bel of mail gerust voor een vraag of voor een afspraak:
06 45810609
mesologiedenbraber@hotmail.com

Om de website te optimaliseren voor onze bezoekers worden er cookies gebruikt. Door gebruik te maken van deze website óf op de 'accepteer cookies' knop te klikken geeft u aan hiermee akkoord te gaan.