Info & Prijzen

Een bezoek duurt gemiddeld één uur en kost € 100,- per uur. Ik vraag je dit af te rekenen via de pin na elk bezoek.

Er zijn enkele verzekeringen die kinesiologie (deels) vergoeden. Je kunt dit navragen bij je verzekering. Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG en de LVNT.

Een bezoek kan alleen na het maken van een afspraak. Voor een afspraak en/of informatie kun je bellen met 0172 533 722 .

En nu vraag je je misschien af: wat vinden andere kinderen van (In de) Roos…? Klik hier om te lezen wat zij van (In de) Roos vinden.

naamloos (96)

Over mij

Ben je moe? Angstig of maak je je zorgen over jezelf of je kind?

Dat is nergens voor nodig. Je kunt altijd lekker in je vel zitten. Ik ben ervan overtuigd dat je lijf wijs is en dat het de oplossing heeft voor alle problemen.

Ik geloof ook dat je als ouder goed kunt voelen welke kwaliteiten je kind heeft. Je voelt dat je kind beter kan leren of heeft meer sociale vaardigheden heeft dan hij of zij laat zien. Je kunt je dan erg veel zorgen maken. Over het zelfvertrouwen van je kind of gewoon omdat je voelt dat er iets niet klopt.

Ik kan je leren voelen wat je lichaam jou vertelt. Voor jezelf en voor je kind. Dat doe ik met Kinesiologie, een verzamelnaam voor verschillende technieken die allemaal met spiertesten werken. Daarmee praten we direct met je lijf en vinden we de beste weg waarop we jouw doelen kunnen bereiken.

Het is alweer jaren geleden dat ik Kinesiologie tegenkwam en er helemaal verliefd op werd. Het is een methode die precies bij me past. Zo kan ik mensen helpen en blij maken met energie. Het is ook een beetje psychologie, maar dan zonder tafel en boeken. Ik glimlach altijd stiekem als ouders zeggen dat hun kind slecht kan verwoorden wat het probleem is. Want ze kunnen me eigenlijk altijd al binnen vijf minuten vertellen wat er aan de hand is. Ouders zijn dan verbaasd over de makkelijke manier waarop hun kind contact maakt met mij. Ik vind het heerlijk om dat vertrouwen te geven en te krijgen.

De resultaten die ik kan bereiken voor jou en je kind:

  • Vergroten van je zelfvertrouwen
  • Betere stemmingen
  • Beter verwoorden van je gevoelens
  • Faalangst overwinnen
  • Betere leerresultaten
  • Groei op persoonlijk vlak
  • Dichtbij jezelf kunnen blijven

Ik zorg dat je kind weer lekker in zijn vel komt te zitten. En ik kan jou leren hoe je dat bij jezelf of bij een ander doet.

Na al die jaren ben ik ook nog steeds in mijn element als ik anderen blij maak. Ik gebruik ook een soort ehbo-methode die je overal zelf kunt doen als je meer energie nodig hebt of stress kwijt wil: Touch For Health. Je leert dan alle blokkades weghalen en de energiebanen weer te laten stromen.

John Thie, de uitvinder van Touch for Health, zei ooit tegen me: “Roos, jij móet lesgeven.” Hij had gelijk. Lesgeven doe ik met heel mijn hart. Ik vind het geweldig als mensen uit hun hoofd komen en leren voelen. Dat krijg ik er als bonus bij.

Maar wie ben ik eigenlijk?
Tsja, wat zal ik eens over mezelf vertellen? Ik begin maar gewoon, want dat past bij mij.  Ik ben Roos Dekkers. Ik ben 40 jaar en moeder van twee prachtige kinderen. Samen met Edwin leven we helemaal gelukkig in ons Hans-en-Grietjehuisje aan de Gnephoek in Alphen aan den Rijn.

Tijdens mijn Pabo-opleiding en als jazzballetlerares kwam ik in aanraking met kinderen met allerlei problemen en ik wilde ze graag helpen.

Ik ben na de geboorte van mijn zoon begonnen met mijn kinesiologieopleiding. In 2002 startte ik mijn praktijk voor kinesiologie en edukinesiologie (dat is kinesiologie die speciaal met beter leren te maken heeft). Op 1 juli 2017 heb ik het Professionaliseringstraject van de BVK op HBO werk- en denkniveau behaald. Ik heb me aangesloten bij de beroepsverenigingen VBAG, RBCZ en de LVNT.

Ik leer kinderen van jong tot oud om te luisteren naar hun eigen lijf. De oudste is 80 jaar.

Ik ben perfectionistisch en daarom ga ik door tot ik helemaal tevreden ben. Uit ervaring weet ik dat ik de lat heel hoog leg.

Wie mij kent, weet dat je mij alles kunt vragen. Ik ben spontaan, blij, lichamelijk en ik zie heel veel. Ik weet alles over energie-bescherming en gevoeligheid. Ik kan heel goed luisteren en kan zorgen dat mensen elkaar horen en begrijpen.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan nu contact op of kom langs in de praktijk.

Tot snel.

Roos Dekkers

 

 

Spelregel: Als je echt niet kunt komen laat het mij dan 24 uur van te voren weten, anders moet ik je helaas een rekening sturen!  (Zie bij algemene voorwaarden.)

Hier vind je de behandelovereenkomst– wil je dit downloaden, printen en invullen voordat je de eerste keer naar de praktijk komt?