De Kracht van het Spiertesten voor Moeders

Beschrijving

Leer de taal van het lichaam van je kind kennen met spiertesten

Hoe mooi zou het zijn als je kind zelf kon aangeven waar de disbalans vandaan komt? En dat je als ouder je kind zelf kunt ondersteunen? Uiteraard kunnen kinderen niet bewust aangeven wat er aan de hand is. Maar het lichaam (het onbewuste) kan dat wèl!

Kinesiologie als weg tot herstellen van balans

Met spiertesten ga je gericht op zoek naar de oorzaak EN de oplossing voor jouw kind. De spiertest is een instrument dat je inzet om de woordeloze taal, die het lichaam van je kind spreekt, te kunnen verstaan. Deze communicatie is het grondbeginsel van de kinesiologie. Kinesiologie is de verzamelnaam van een groot aantal onderzoeks- en behandelvormen die van deze communicatie – door middel van spiertesten – gebruik maakt.

Leer zelf spiertesten

In twee energieke dagen gaan we uitgebreid in op de holistische kijk op gezondheid, die rust op 3 pijlers: de psyche (het denken en voelen), de chemie (invloeden van buitenaf, zoals voeding, straling, vaccinaties, meningen en gedrag van anderen, school) en structuur (het fysieke lijf tot aan je DNA). Je leert een spiertest uitvoeren bij je kind (en jezelf!). Verder leer je enkele zeer nuttige technieken om stressfactoren te onderzoeken, te benoemen en af te voeren. Spiertesten is een kunst die je leert door te oefenen. Theorie wordt dan ook afgewisseld met praktijkoefeningen.

 

 

Komende Data:

Weekend 8 en 9 augusrtus van 10.00 – 16.00 uur
of
Weekend van 12 en 13 september 2020 van 10.00 – 16.00 uur

1 beoordeling voor De Kracht van het Spiertesten voor Moeders

  1. In de Roos

    Sandra Goudswaard:
    2 Jaar geleden heb ik bij Roos een workshop ‘je kind weer lekker in zijn vel’ gevolgd. Uit nieuwsgierigheid en om mijn eigen kind(eren) te kunnen helpen. Die tips gebruiken we nog steeds en zijn zo goed, dat ik daar meer van wilde weten. Ik heb me gelijk voor alle workshops die Roos geeft, ingeschreven en nog geen moment spijt van gehad. Vol enthousiasme geeft ze les en leert ze ons alle ins en outs van Touch for Health. Een weekend les vliegt voorbij. Verzadigd van alle nieuwe kennis en opgeruimd van onze eigen overtollige ballast gaan we naar huis.

Een review toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Prijs:  197,00

Om de website te optimaliseren voor onze bezoekers worden er cookies gebruikt. Door gebruik te maken van deze website óf op de 'accepteer cookies' knop te klikken geeft u aan hiermee akkoord te gaan.