Een schatkist vol edelstenen

Geplaatst op: 10/06/2019

Op mijn tafeltje staat hij te glanzen. Hij is ondertussen een beetje gehavend, want het slotje ligt los. Maar voor het plaatje maakt dat niks uit want ieder kind in mijn praktijk weet gelijk:
‘Dit is Roos haar schatkist!’.

En als je geluk hebt…. dan mag je er in kijken.

Edelstenen voor ieder kind
Er zijn al vele nieuwsgierige handjes naar toe gegaan en als Roos zegt: “ Je mag de mooiste uitzoeken…” Is het soms moeilijk kiezen, heel moeilijk.

In mijn schatkist zitten edelstenen. Deze kleine kristallen geluksbrengers zitten vol met mooie energie.

Mijn kleine helden mogen een toversteen uitkiezen die ze kan helpen bij hun doel. Er zitten kristallen bij die kunnen helpen om vriendjes te maken, om meer zelfvertrouwen te krijgen, om beter te slapen of voor meer concentratie.  Als ze dan een mooie steen hebben gekozen (vaak gebeurt dit intuïtief) zoeken we op wat de steen doet. De edelsteentjes zijn namelijk een heel mooi hulpmiddel om angsten, klachten of problemen te verzachten.

De kracht van edelstenen
De steen gaat mee naar huis in een mooi zakje die ik speciaal hiervoor heb gemaakt.
Ik weet dat sommige kinderen een hele verzameling edelsteentjes hebben. Hun zakje gelukbrengers ligt op een speciaal plekje op hun kamer. Wanneer ze het even moeilijk hebben, dan kijken ze naar mijn steentjes. Op deze manier is er altijd een lijntje wat ze helpt de energie weer te pakken!

 

« Terug naar Blog

Om de website te optimaliseren voor onze bezoekers worden er cookies gebruikt. Door gebruik te maken van deze website óf op de 'accepteer cookies' knop te klikken geeft u aan hiermee akkoord te gaan.