Hoe ik ben begonnen met bloesem remedies

Geplaatst op: 03/07/2019

Heel wat jaar geleden, het was in de lente, ben ik gestart met het maken van bloesem remedies.
In die tijd leerde ik ontzettend veel over de natuur en wat de natuur ons biedt aan kadootjes.

Mijn zoon Jesse was toen vier jaar en we waren op vakantie in de Ardennen. Ik heb twee net zulke gevoelige mannetjes als hun moeder. En in een ander huisje slapen vond Jesse heel moeilijk. Hij pakte gelijk de energie op die er hing en werd daardoor heel snel boos of heel snel moe.

Toen hij mij op een middag bezig zag met het maken van een Bloesem remedie, zei hij; “Ik wil ook een druppel maken, mama. Maar jij moet mij helpen!” Ik zei: “Dat is goed schat!”.

Niet veel later kwam hij met een handje vol prachtige gele paardenbloemen aan. Vol trots liet hij ze zien. Hij zei: “Nu moet jij er iets bij zoeken, mama!” “Dat is niet zo moeilijk” zei ik. Ik pakte een pluisbolletje en Jesse keek mij met grote ogen aan. “Ik denk dat deze erbij hoort” zei ik.

“Want weet je, de paardenbloem wordt vanzelf zo’n mooie pluizenbol. En het leukste is, als je de pluisjes in een keer weg kan blazen, dan mag je een wens doen. Als we hier een druppel bloesem remedie van maken dan komt je wens natuurlijk uit!”.

Zo gezegd zo gedaan en we gingen die dag samen aan de slag. Dit is het verhaal van de geboorte van de wensfles, 1 van de Bloesem remedies (toverdruppels) uit de kinderserie van tien flesjes die ik in mijn praktijk gebruik.

De druppel werkte. Jesse voelde zich lekkerder in zijn vel, werd weer blij en onze wens was vervuld.

Een paar jaar later tekende hij prachtige etiketten voor mijn flesjes.

Mijn kanjer Jesse!

 

ps. Bloesemremedies zijn flesjes met energie van bloemen en bloesems van bomen erin. Deze flesje kunnen je ondersteunen in ontwikkelen en stappen die jij wilt gaan nemen. Er zijn er in vele soorten, Ik heb zelf een kinderserie gemaakt met 10 verschillende flesjes. Er is er bijv. speciaal een om beter te slapen, vriendjes te maken, een die boosheid weg haalt en een Rescue die je helpt wanneer het nodig is bijv. en nog veel meer. Wil je er nog meer over weten? Mail mij dan! Ik help je graag om het beste flesje uit te kiezen!

« Terug naar Blog

Om de website te optimaliseren voor onze bezoekers worden er cookies gebruikt. Door gebruik te maken van deze website óf op de 'accepteer cookies' knop te klikken geeft u aan hiermee akkoord te gaan.