Stress Release 3 & 4

Stress Release 3 (Geblokkeerde Emoties)

Stress Release 3 behandelt twee belangrijke onderwerpen: geblokkeerde emoties en psychologische reversals. Geblokkeerde emoties kunnen zorgen voor dwangmatig gedrag, fobieën, verslavingen, etc. Met behulp van de methodes van Callahan en Marge Murray, worden deze geblokkeerde emoties stress- vrijgemaakt. Roger Callahan was de grondlegger van de methode die door Gary Craig (EFT) bekendheid heeft gekregen. Het bijzondere aan deze cursus van Wayne Topping is dat er via kinesiologische methoden therapeutisch maatwerk aan de cliënt wordt geleverd.

De psychologische reversals (onderdeel van overlevingsstrategie) geven veel inzicht over hoe je met je probleem omgaat. Het zegt iets over zelfsabotage en de ziektewinst. Dit kan een reden zijn waardoor er geen vooruitgang geboekt wordt bij een bepaalde therapie. Een belangrijk onderdeel om te leren, zodat je dit kunt controleren en oplossen bij elk consult.

Je moet Touch for Health 1 & 2, Stress Release 1&2 hebben gevolgd.

Stress Release 4 (Werken met Emoties)

In de cursus stress release 4 zijn de belangrijkste onderwerpen: het werken met positieve en negatieve emoties, gekoppeld aan de meridianen en het werken met emoties bij orgaan-reflexpunten. (Dit zijn punten op het lichaam die bij een orgaan horen). Zo vind je de emoties die bij een onbalans horen, en kun je op een dieper niveau corrigeren. Daarnaast krijg je een nieuwe manier aangereikt om spieren te testen (Gamma 1 en Gamma 2) waarbij gebruik wordt gemaakt van andere neurologische paden

Data: Stress Release 3 & 4

Weekend van 1 en 2 oktober 2016

Tijd: vrijdagavond van 19.00 tot 22.00 uur
zaterdag en zondag van 10:00 tot 17:00 uur
Prijs: 295 euro, incl. materiaal, lunch, koffie, thee