Meewerkers

Eindelijk komt mijn droom uit

Jaren, jaren geleden toen ik in mijn bed lag had ik een droom,
Ik zag voor mij hoe groot mijn praktijk zou worden. Eindelijk is het dan zo ver:
Ik mag jullie iedereen voorstellen, die met mij samenwerkt in de praktijk en het centrum!

Zodat er nog veel meer mensen blij en gelukkig worden….

Mieke Scholts – In de Klanktuin
Sigrid Jansson – Dragelijkse praktijk
Ilse Bunnik – Algiz-Oerkracht

 

 

 

En Barbel 🙂


barbelIk ben Barbel Hoogink, moeder van 2 prachtige dochters. Sinds begin 2014 werk ik met veel plezier bij Praktijk in de Roos.

Na diverse omzwervingen van opleiding tot psychiatrisch verpleegkundige naar accountmanager bij reclamebureaus en weer terug de zorg in, doe ik nu datgene waar ik heel erg blij van word: kinesiologie ;-).

In 2008 kwam ik in aanraking met touch for health, en wist meteen dit ga ik doen als ik later ‘groot’ ben! Het is zó bijzonder, en tevens zo natuurlijk, hoe het lichaam aangeeft waar onbalans is en vertelt wat het nodig heeft om weer lekker in zijn vel te komen. Het verwondert mij iedere keer weer hoe krachtig ons zelfgenezend vermogen is.

Ondertussen ben ik nog steeds bezig met het volgen van diverse cursussen. Het fascineert me wat er allemaal mogelijk is. Door het zelfherstellend vermogen van ons lichaam te activeren zijn we in staat om triggers die ons uit balans brengen werkelijk los te laten waardoor ze ons welbevinden en gezondheid niet langer beïnvloeden.


foto-praktijkHeb jij ook zin om op deze bijzondere plek te werken of cursus te geven?

Bij ‘In de Roos’ zijn praktijkruimtes te huur voor inspirerende collega’s! In de villa zijn vier praktijkruimtes aanwezig, waarvan er ook één geschikt is voor groepen. De ruimtes zijn sfeervol, ruim en gezellig ingericht. Door samen in één gebouw te werken wordt jouw praktijk meer zichtbaar voor anderen en heb je er een aantal leuke collega’s bij!

Kijk op www.inderoosverhuur.nl voor alle informatie

Om de website te optimaliseren voor onze bezoekers worden er cookies gebruikt. Door gebruik te maken van deze website óf op de 'accepteer cookies' knop te klikken geeft u aan hiermee akkoord te gaan.