Meewerkers

Eindelijk komt mijn droom uit

Jaren, jaren geleden toen ik in mijn bed lag had ik een droom,
Ik zag voor mij hoe groot mijn praktijk zou worden. Eindelijk is het dan zo ver:
Ik mag jullie iedereen voorstellen, die met mij samenwerkt in de praktijk en het centrum!

Zodat er nog veel meer mensen blij en gelukkig worden….

Mieke Scholts – In de Klanktuin
Sigrid Jansson – Dragelijkse praktijk


Ik ben Linda Barens (1971), getrouwd met mijn grote liefde Marco en moeder van drie prachtige dochters van 9, 12 en 16 jaar.

Het wonder….
Ik ben inmiddels 8 jaar acupuncturist met een voorliefde voor voeding, met een praktijk aan huis. En toen….., tja, toen wist  ik op een dag niet meer wist wat ik met mijn jongste dochter moest. Ze zat niet lekker in haar vel, werd steeds moeilijker in de omgang, star, ’s nachts niet droog en veel en vaak onverklaarbare buikpijn. En toen ik kwam bij Roos terecht, maakte voor het eerst kennis met kinesiologie en ik zag wat er voor een wonder gebeurde….

Na 3 behandelingen had ik mijn kind weer terug. En na nog een tijdje was ze ’s nachts droog en die buikpijn, die is nooit meer teruggekomen. Kon dat echt….? Zo snel, met zo een zachte liefdevolle behandeling…?

Je kind blij, jij blij.
Dus je snapt het wel, ik was verkocht. En ik ben meteen aan de slag gegaan met de opleiding Touch for Health. Het werken met energie op een veel directere manier dan ik gewend was, past zo veel beter bij mij. En ik weet zelf uit mijn praktijk hoe lastig het is soms is om woorden aan stress of emoties te geven. Maar je lijf weet altijd waar het zit en kan je nooit voor de gek houden. En dat geldt heus niet alleen voor kinderen…..

 

En Barbel 🙂


barbelIk ben Barbel Hoogink, moeder van 2 prachtige dochters. Sinds begin 2014 werk ik met veel plezier bij Praktijk in de Roos.

Na diverse omzwervingen van opleiding tot psychiatrisch verpleegkundige naar accountmanager bij reclamebureaus en weer terug de zorg in, doe ik nu datgene waar ik heel erg blij van word: kinesiologie ;-).

In 2008 kwam ik in aanraking met touch for health, en wist meteen dit ga ik doen als ik later ‘groot’ ben! Het is zó bijzonder, en tevens zo natuurlijk, hoe het lichaam aangeeft waar onbalans is en vertelt wat het nodig heeft om weer lekker in zijn vel te komen. Het verwondert mij iedere keer weer hoe krachtig ons zelfgenezend vermogen is.

Ondertussen ben ik nog steeds bezig met het volgen van diverse cursussen. Het fascineert me wat er allemaal mogelijk is. Door het zelfherstellend vermogen van ons lichaam te activeren zijn we in staat om triggers die ons uit balans brengen werkelijk los te laten waardoor ze ons welbevinden en gezondheid niet langer beïnvloeden.


foto-praktijkHeb jij ook zin om op deze bijzondere plek te werken of cursus te geven?

Bij ‘In de Roos’ zijn praktijkruimtes te huur voor inspirerende collega’s! In de villa zijn vier praktijkruimtes aanwezig, waarvan er ook één geschikt is voor groepen. De ruimtes zijn sfeervol, ruim en gezellig ingericht. Door samen in één gebouw te werken wordt jouw praktijk meer zichtbaar voor anderen en heb je er een aantal leuke collega’s bij!

Kijk op www.inderoosverhuur.nl voor alle informatie

Om de website te optimaliseren voor onze bezoekers worden er cookies gebruikt. Door gebruik te maken van deze website óf op de 'accepteer cookies' knop te klikken geeft u aan hiermee akkoord te gaan.