Kinderyoga Maribel bij In de Roos

Geplaatst op: 21/08/2018

Yoga is HEEL ERG LEUK om te doen! Ga mee op ontdekkingsreis ontdek, speel en geniet van wat je allemaal kan!

Het gaat bij yoga niet om prestatie, wedstrijd of competitie, PLEZIER VOOR IEDEREEN is wat telt!

Kinderyoga is een manier om op speelse wijze bezig te zijn met: Lichaamshoudingen en beweging, lichaambesef, ademhalings-, concentratie- en ontspanningsoefeningen.

De oefeningen worden in spelvorm aangeboden door gebruik te maken van: verhalen, dans, muziek, massage, zingen en tekenen. Kinderyoga is voor alle kinderen, er is geen competitie! We werken samen aan een goed gevoel over jezelf, waarbij elke les een beleving is en vooral ook een feestje!

Yoga is plezier voor ieder kind. Je doet wat je kan. Je hoeft geen problemen te hebben om met yoga bezig te zijn. Het helpt echter wel als je leer-, concentratie-, slaap, hoofdpijn-, buikpijn-, angst of stotter problemen hebt.

Tamara is gecertificeerd kinderyoga docente. Tamara heeft een eigen Praktijk Maribel in Noorden. Waar ze ook diverse kinderen individueel begeleid. In de praktijk kunt u ook terecht voor diverse ontspanningsmassages.

Tamara: “Ik vind het geweldig dat ik bij “In de Roos” mag gaan werken. Een prachtige samenwerking met praktijk in de roos. Ik ben enthousiast en kijk uit om de kinderen te ontmoeten in “In de Roos”. Het is bijzonder mooi om te zien hoeveel je kinderen kunt brengen en mee kunt geven door middel van yoga, ademhalingsoefeningen en ontspanning. Kom jij ook?.”

Wanneer:

Er wordt gestart met twee groepen op de maandagmiddag vanaf 10 september 2018.

15.30 uur tot 16.30 uur 4-7 jaar
16.30 uur tot 17.30 uur 8-12 jaar

Blok 1: 10 september – 17 december 2018
Blok 2: start in januari 2019

Kosten
112 euro voor 14 lessen
Proefles is 8 euro
Tussentijds instromen is mogelijk!
De groepen bestaan uit max. 10 kinderen.

Kom mee doen en geniet van wat je allemaal kan! Voel je vrij, krachtig en blij!

Aanmelden kan via de website www.praktijkmaribel.nl of praktijkmaribel@gmail.com
De lessen worden gegeven door Tamara Aartman-Tersteeg.

 

« Terug naar Nieuws

Om de website te optimaliseren voor onze bezoekers worden er cookies gebruikt. Door gebruik te maken van deze website óf op de 'accepteer cookies' knop te klikken geeft u aan hiermee akkoord te gaan.